L'Ajuntament de Sant Fost engega un nou procés de consultes sobre els usos de la llera

La iniciativa consta de tres sessions informatives per a joves, entitats i famílies

Societat

Pista d'Skate a la llera del riu Besòs
Pista d'Skate a la llera del riu Besòs

Sant Fost de Campsentelles

Aquest mes de març s'inicia el procés participatiu engegat per l'Ajuntament de Sant Fost que té com a objectiu "impulsar un debat, la reflexió i la participació de la ciutadania sobre l'entorn de la llera del riu Besòs". Més concretament, segons ha explicat el mateix consistori, debatre "sobre l'assignació d'usos al primer tram on hi ha els equipaments".

Aquesta iniciativa que rep el nom de "Fem nostre la Llera" recorda que a l'entrada de Sant Fost, actualment hi ha ubicat l'Espai Jove La Llera, una pista d'skate, una pista de BTT (en construcció) i La Serradora (seu de l'AIBV i espai de formació). També hi ha una zona de deixalleria municipal.

El que es vol es "crear un entorn agradable i familiar, amb connexió entre els diferents espais, així com amb el municipi".

El procés participatiu plantejat per l'Ajuntament es basa en una sessió per a joves, adreçat a alumnes de l'institut Alba del Vallès, una sessió informativa per a entitats el dijous a les 19 h a l'espai jove La Llera, i una darrera sessió per a famílies el diumenge a les 11 h al mateix espai que constarà d'una a peu per l'entorn.

Edicions locals