Sant Fost 2.0, una nova candidatura per a la junta directiva de la UE Sant Fost CF

Aquest projecte, format per exentrenadors, excoordinadors, pares i altres professionals, pretén capgirar la "mala dinàmica del club"

Esports

Sant Fost 2.0 és un projecte format per exentrenadors, excoordinadors, pares i altres professionals de la UE Sant Fost
Sant Fost 2.0 és un projecte format per exentrenadors, excoordinadors, pares i altres professionals de la UE Sant Fost

Nil Artiaga

Fa uns cinc mesos que un excoordinador de la UE Sant Fost CF, David Raspall, va idear un projecte de candidatura per a la Junta Directiva, anomenat Sant Fost 2.0, amb la intenció d'encarregar-se de la gestió del club per a canviar el que considera "una mala dinàmica de l'entitat pel que fa a la gestió i els resultats".

El projecte Sant Fost 2.0 està format per exentrenadors, excoordinadors, pares i altres professionals. "Volem fer una rentada d'imatge i portar entrenadors molt competents i apostar més per la formació dels nens"."Volem crear una filosofia de club i de joc, millorar els departaments i crear-ne de nous, per a potenciar el vessant social i econòmic de l'entitat", explica David Raspall. En definitiva, "tornar a recuperar els equips que s'han perdut, incrementar els equips base i fer una piràmide de baix cap a dalt", conclou.

Reunió sense èxit amb l'actual directiva

El passat 8 de febrer, membres de Sant Fost 2.0 es van reunir amb la directiva actual del club amb la intenció de pactar un traspàs gradual de les competències de la Junta Directiva, "per tal que l'entitat es pugui beneficiar, com més aviat millor, del model de club que proposa Sant Fost 2.0", segons explica un comunicat de la candidatura. "Els hi vam explicar les idees generals del nostre projecte, però la directiva es va negar a pactar amb nosaltres", assegura David Raspall. Tot i així, des de Sant Fost 2.0 esperen poder arribar a un pacte aviat.

Edicions locals