Es presenta una 'candidatura d'unitat' independentista a Sant Fost

A l'acte hi participaran Marc Candela i l'activista i sindicalista José Rodríguez

Política

Cartel de la candidatura d'unitat
Cartel de la candidatura d'unitat

Sant Fost de Campsentelles

El pròxim divendres es presenta a Sant Fost una "candidatura d'unitat" de cara a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig que agrupa ERC, el grup municipal de PDeCAT, l'entorn de l'Assemblea Nacional Catalana del municipi i persones no vinculades a partits polítics. L'acte es durà a terme a les 19 h a la Rambla Can Coromines.

Segons expliquen des d'ERC Sant Fost, es tracta d'un procés "d'obertura de la llista a tothom que s'hi vulgui sumar" que va néixer el passat 8 de febrer en un acte de les formacions independentistes que va aplegar "un centenar de persones".

Batejat amb el títol de "La força del poble" l'esdeveniment comptarà amb activitats infantils i xocolatada popular. Així mateix, a la trobada hi intervindrà Marc Candela, l'alcalde d'Esquerra Republicana de Martorelles i José Rodríguez, un famós tuitaire, activista, sindicalista i independentista que piula sota el pseudònim de @trinitro.

L'acte de Gonzalo Boye

Per tercera vega l'acte de l'advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, organitzat per l'ANC de Sant Fost s'ha tornat a ajornar. Serà el dimecres a les 19 h a l'Ateneu del municipi. L'entrada és lliure i l'aforament limitat.

Edicions locals