Entitats i sindicats convoquen mobilitzacions pel 21-F

Som s'adhereix a la vaga en defensa dels drets cívils, polítics i laborals

Política

Entitats i sindicats convoquen mobilitzacions pel 21-F
Entitats i sindicats convoquen mobilitzacions pel 21-F

Coincidint amb la celebració del judici del procés aquests dies al Tribunal Suprem, el sindicat Intersindical-CSC, amb el suport de diverses entitats, com l'ANC i Òmnium, així com partits polítics i sindicats del món de l'ensenyament, han convocat vaga general per avui, dijous 21 de febrer.

Arran d'aquesta convocatòria, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va dictat els serveis mínims, que, entre d'altres, fixa en un 33% durant tot el dia en els transports de Rodalies i Regionals de Catalunya operats per Renfe i del 50% al metro i bus de Barcelona i a Ferrocarrils de la Generalitat en les hores punta.

Pel que fa a la vaga, a Mollet s'han convocat piquets informatius a primera hora del matí i una concentració a les 12 h davant l'Ajuntament. A Granollers s'ha convocat una manifestació unitària comarcal davant l'estació de Granollers Centre (11 h).

Suport a la vaga de Som

El grup Som, al qual pertany l'editora de SomGranollers i SomlesFranqueses, s'ha afegit a la vaga general d'aquest dijous, de manera que només cobrirà la informació relativa a la convocatòria. Som denuncia "la injustícia d'un judici polític i combatre la creixent retallada de drets civils, polítics i laborals".

Edicions locals