Gonzalo Boye parlarà a Sant Fost sobre les causes judicials independentistes a l'estranger

L'empresari i advocat especialista en dret internacional oferirà la xerrada "El dia que es farà justícia... y ahí lo dejo"

Política

Gonzalo Boye
Gonzalo Boye

Sant Fost de Campsentelles

Després d'ajornar-se en una ocasió, finalment l'acte de Gonzalo Boye, "El dia que es farà justícia... y ahí lo dejo" es celebrarà a Sant Fost el pròxim dilluns 25 de febrer a l'auditori de l'Ateneu de Sant Fost a les 20 h.

Segons expliquen des de l'Assemblea Nacional Catalana del municipi, Boye és "advocat de Carles Puigdemont, dels consellers exiliats a Brussel·les i del raper Valtònic" i també és "especialista en dret internacional i que ha participat en les defenses de casos cèlebres com les de l'11-M, d'Edward Snowden i fins i tot va tenir una participació en el cas dels detinguts en el camp de Guantánamo".

Boye oferirà la seva visió de com cal abordar i què es pretén fer amb les causes judicials obertes 1en l'àmbit internacional pels polítics catalans.

L'advocat i empresari és la cinquena persona que participa en les xerrades per la independència organitzades per l'ANC, després de la Presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzié, del periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal, de l'empresari Joan Canadell i de l'advocat del MHP Carles Puigdemont, Alfons Cuevillas.

Edicions locals