Albert Bastida queda ratificat com alcaldable per Podem Sant Fost

Els resultats definitius de les votacions de la llista es van presentar el passat divendres

Política

Albert Bastida a l'esquerra
Albert Bastida a l'esquerra

Sant Fost de Campsentelles

La llista definitiva de Podem Sant Fost va quedar conformada i va ser anunciada el passat divendres. Albert Bastida serà cap de llista de la formació lila per a les pròximes eleccions del 26-M. Després d'aquest pas, s'obre la possibilitat de negociar una llista unitària amb altres formacions. De fet segons ha confirmat el mateix Bastida, actualment Podem Sant Fost està en converses amb Sant Fost en Comú, que agrupa "ICV, EUiA, Equo i Barcelona en Comú".

Així mateix, el partit ha assenyalat que "la seva prioritat és intentar crear un espai confluent, unitari i plural amb En Comú i poder presentar-se amb la marca "Sant Fost en Comú Podem", tot agrupant sensibilitats independents i el màxim de forces d'esquerres". "Tanmateix, en cas que no prosperés la negociació amb els comuns", Podem Sant Fost no descarta "presentar-se en solitari".

Bastida anirà acompanyat de les següents figures en ordre de llista: Guillermo Álvarez, Susaba Chirbes, Nicolás Carranza, Gemma Ferre, Josefina Caro, Lorenzo Carreño, Ivan Docón, Angel Orviz, Francisco Hervas, Asunción Celma i Maria Belen Fernández.

Les votacions que es van efectuar de forma telemàtica la setmana passada van registrar un total de 10 vots, 9 a favor i un en blanc.

Així, Podem Sant Fost es presenta sota el nom d'"Amb Tu Som Més i Millors",

Edicions locals