Montserrat Sanmartí anuncia que tornarà a ser candidata a l'alcaldia

L'actual alcaldessa va reivindicar la política municipalista en un acte de tall emotiu

Política

Montserrat Sanmartí i Juan Francisco Fernández
Montserrat Sanmartí i Juan Francisco Fernández

Sant Fost de Campsentelles

Cap sorpresa: Montserrat Sanmartí tornarà a presentar-se per l'alcaldia de Sant Fost pel grup d'Independents Units per Sant Fost. L'alcaldessa que ostenta el càrrec des del 2008 va donar a conèixer la seva decisió en un acte que va tenir lloc a l'Auditori de l'Ateneu el dissabte a les 12.00 h i que va ser especialment emotiu.

Sanmartí no va poder contenir les llàgrimes en expressar la seva incondicionalitat a Sant Fost i en mencionar totes les persones que donen suport a la seva candidatura; sobretot a la resta de regidors i a la seva família. "Em dedico a la política municipal perquè estimo el nostre poble", deia l'alcaldessa visiblement emocionada.

Més enllà dels moments emotius, l'acte va servir per reivindicar la política de municipi i per recordar, en paraules del regidor d'Hisenda i president d'IUSF, Juan Francisco Fernández, "la feina feta i l'enorme treball fet de la millor alcaldessa possible".

El mateix regidor va valorar els pressupostos recentment aprovats que va titllar de "molt interessants per Sant Fost", i va valorar també l'acord d'estabilitat que el govern municipal ha mantingut amb el PSC durant l'últim mandat.

A més, Fernández va criticar els governs de Sant Fost abans de l'arribada de IUSF que "es guiaven més pels interessos del seu partit que pels interessos dels pobles". No en va, l'acte va ser batejat sota el lema de "Gent del poble pel poble". "No volem que ningú de Barcelona vingui a donar-nos lliçons", va afegir el regidor d'IUSF.

Per últim, Fernández va afirmar que des que el partit govern s'ha reduït el deute de l'ajuntament del "140% al 30%".

Edicions locals