L’ajuntament de Sant Fost instal·larà quatre nous punts de control de trànsit

El consistori invertirà 24.000 euros en aquests nous dispositius que comptaran amb càmeres de videovigilància

Societat

Carrer Bosc - Camí del Castanyer
Carrer Bosc - Camí del Castanyer

Sant Fost de Campsentelles

Sant Fost tindrà quatre punts de videovigilància pel trànsit en els pròxims mesos. L'ajuntament del municipi ha tret a concurs públic aquesta nova inversió per un cost de 24.000 euros amb la que vol "millorar la seguretat viària de diversos accessos de la localitat".

Els nous dispositius que l'empresa guanyadora del concurs haurà d'instal·lar en un termini de tres mesos des que l'ajuntament falli la seva decisió, estaran situats a l'avinguda la Conreria amb Mas Llombart Sud, al carrer del Bosc amb el Camí dels Castanyers, al Camí Font Better amb el Camí Antic de Sant Fost, i el Carrer Montseny amb la urbanització Mas Corts.

En total quatre punts que disposaran d'un "sistema de vídeo-control de trànsit rodat". D'aquesta forma, els tres darrers punts de control estaran integrats per un "armari per la instal·lació de Networking i processament d'informació, una càmera de captura de la via de trànsit i senyalització". Pel que fa al primer punt, l'ubicat a l'avinguda de la Conreria, a més d'aquests dispositius, també incorporarà una càmera de reconeixement de matrícules i una càmera de captura de la via.

Segons explica l'ajuntament en les bases del concurs públic, tots aquests punts de control estaran connectats amb el centre de control de les dependències del consistori.

Edicions locals