L'Ajuntament de Sant Fost col.labora amb el programa de formació per a joves "Singulars"

Aquest programa impulsa l'ocupació dels joves i és una iniciativa d'EMFO i el consistori de Sant Fost

Societat

Programa Singulars EMFO
Programa Singulars EMFO | EMFO

Els joves de menys de 30 anys que estan a l'atur es podran beneficiar del programa Singulars que s’impulsa des de l’Empresa Municipal per a la formació ocupacional i l’ocupació de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (EMFO) en coordinació amb l'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles i el de Santa Maria de Martorelles.

Així ho ha informat l'ajuntament i ha afegit que, a través d’aquest programa e"s donarà suport als joves per buscar feina i/o volen continuar estudiant2.

L'ajuntament ha assenyalat que "segons la formació que els joves tinguin finalitzada (primària, ESO, Batxillerat, CFGM o CFGS), se’ls oferirà formació adaptada als teus interessos, ofertes de feina reals i orientació laboral individual". A més, per facilitar la seva incorporació al mercat laboral, "s’oferiran ajudes a la contractació a les empreses".

El programa beneficiarà a 80 joves d’entre 16 i 29 anys. L'inici d’aquest va començar el desembre de 2018, i inclou "formació en inserció laboral, ajudes a la contractació per a les empreses, orientació individual i grupal, formació professionalitzadora, retorn al sistema educatiu".

La concertació territorial permet que a cada municipi es desenvolupin accions directes en benefici dels joves. Durant tot el desenvolupament del programa, es realitzaran les accions amb el suport de l’equip i dels serveis d’EMFO.

El programa Singulars està subvencionat 100% pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Edicions locals