María José Sánchez substitueix Juan Álvarez com a cap de llista del PSC de Sant Fost

La formació assegura que, "sempre que la prioritat sigui Sant Fost", dialogarà amb totes les formacions excepte Vox

Política

María José Sánchez
María José Sánchez

Sant Fost de Campsentelles

Juan Álvarez Cebrián, actual regidor del PSC a Sant Fost, no repetirà com a cap de llista a les pròximes eleccions municipals. L'actual secretari de l'Agrupació local donava la notícia el passat divendres en un acte en el qual també va participar Salvador Illa, secretari d'organització dels socialistes a Catalunya.

També en aquest esdeveniment que va tenir lloc a la Sala d'Exposicions de l'Ateneu es va anunciar la que serà la cap de llista pels pròxims comicis. María José Sánchez Ortega substituirà Álvarez al capdavant de la formació.

La nova candidata ha estat escollida per la militància i és una persona vinculada al partit des de fa al voltant d'una dècada. Sánchez de 55 anys és nascuda a França, treballa a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de Sant Fost i també ha estat monitora d'esports a l'escola Joaquim Abril de Sant Fost.

"El PSC es porta a la sang", afirma Sánchez que explica el seu avi va haver de fugir de l'Estat espanyol amb la Guerra Civil. Així mateix la nova candidata considera que el seu treball a l'OAC la fa coneixedora de la realitat dels veïns de Sant Fost. "Puc demostrar que tants anys treballant pel poble m poden servir", assenyala.

Segons ha informat Paco Guerra, secretari d'organització de Sant Fost, la voluntat de la nova candidata és realitzar una tasca en la mateixa línia que la duta a terme per Álvarez en l'últim mandat. L'únic regidor socialista al ple del municipi ha presentat "una cinquantena de mocions al llarg dels últims quatre anys i ha arribat a acords amb totes les formacions", ha explicat Guerra.

De la mateixa manera, el secretari d'organització ha assegurat que de cara als pròxims comicis, el PSC està obert a pactar amb tothom "sigui quin sigui el resultat de les eleccions". "Estem oberts a dialogar amb tothom, sempre que la prioritat sigui Sant Fost, excepte amb Vox, tot i que creiem que no es presentarà el 26 de maig", ha afegit. En paraules de Guerra, l'objectiu de la formació és "millorar el poble més enllà de qui governi".

Per la seva banda, Álvarez ha confirmat que abandona la tasca de regidor i cap de llista perquè està jubilat i ha afegit que aviat abandonarà el càrrec de secretari del PSC de Sant Fost, tot i que no deixarà la política.

Una vegada coneguda la nova candidata, el pròxim 22 de febrer es donarà a conèixer la resta de la llista i el 8 de març es farà públic el programa electoral en el qual actualment treballa el partit.

Edicions locals