S'estrena la primera pista de 'gel' a Sant Fost

El Parc de Nadal té un cost de 18.018 €

Cultura

Aquest divendres s'inaugura la primera pista de patinatge a Sant Fost, al camp de futbol, que estarà fins al 6 de gener. Seran 20 per 10 metres de gel sintètic –menys perillós per als infants– i ocuparà un quart del camp.

Es faran sessions gratuïtes de patinatge de 15 minuts, però sí que s'haurà de pagar pel lloguer dels patins (2 euros). L'obertura de la pista d'hivern de patinatge es farà a les 17 h, i fins a les 18.30 h hi haurà diverses activitats familiars al complex esportiu. Un Tió cagarà regals per als infants, i també es farà un taller de pinta-cares i una xocolatada per als assistents.

A més, el mateix divendres també hi haurà instal·lada una bola de Nadal gegant, de sis metres de diàmetre, en la qual es podrà entrar gratuïtament. D'aquesta manera, "tindrem la possibilitat de submergir-nos i experimentar què se sent des de dins", com afirma l'Ajuntament. Per últim, la piscina coberta del CEM Can Lladó tindrà del 31 de desembre fins al 5 de gener uns inflables aquàtics, amb accés gratuït.

Des del consistori també expliquen que tot plegat forma el Parc de Nadal: "la zona esportiva municipal es convertirà en un gran espai màgic nadalenc". Un parc que té un preu de 18.018 € que surt de la partida pressupostària d'activitats esportives.

Pel que fa als horaris, el Parc de Nadal estarà obert de 10.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h, a excepció dels dies 24, 31 i 5, que només obrirà els matins, i del 25, 26 i 6, que només estarà disponible a les tardes.

Edicions locals