S’inaugura el KFC de Parets, el primer de la comarca

El local té 160 places assegudes i el 90% de la plantilla contractada és del municipi

Societat, Economia

L'establiment, de 300 m2, està situat a l'entrada del complex comercial IVECO.
L'establiment, de 300 m2, està situat a l'entrada del complex comercial IVECO.

El restaurant de la cadena de menjar ràpid Kentucky Fried Chicken (KFC) de Parets ja ha obert les seves portes. Ha estat aquest dilluns, en un acte d’inauguració que ha comptat amb l’alcalde, Francesc Juzgado, la regidora de comerç, Àfrica Martínez, i el gerent de zona a Catalunya de KFC, Adrian Aftowicz.

La nova franquícia s’ha construït en uns tres mesos gràcies a mòduls prefabricats, i s’ha situat just a l’entrada del complex IVECO, on ja hi ha un altre establiment de menjar ràpid: McDonald’s. Un fet que, en opinió d’Aftowicz “sempre ajuda. A l’igual que la ubicació, que és fonamental”.

Per això van triar Parets per establir el primer restaurant KFC al Vallès Oriental: “la seva localització, entre Granollers i Mollet, ha sigut un factor molt important, així com el posicionament , ja que és el primer que es veu a l’entrar al recinte, i també el seu espai”.

Un espai de 300 metres quadrats on hi caben 100 persones assegudes a l’interior, i 60 més a la terrassa, on també hi ha una zona de jocs infantils. Més els usuaris que “fan servir el carril cotxe, que són el 30%”. Els atendrà una plantilla de 15 persones de les quals “el 90% són de Paretss. De fet n’hi ha dues que poden venir caminant a treballar, viuen a 3 minuts”, destaca.

(D'esquerra a dreta) Adrian Aftowicz, gerent de zona a Catalunya de KFC, Míriam Vivó, responsable de personal i Abraham Pinilla, responsable de manteniment.

Pollastre de Lleida

Sobre els productes que ofereixen, Aftowicz afirma que volen “col·laborar molt amb els productors de la zona. I en aquest cas, els pollastres provenen d’una granja de Lleida”. I en aquest sentit, afegeix que “es fan tres entregues per setmana. La caducitat és més llarga, però la qualitat no és negociable. Per això treballem amb quantitats de manera que mai en sobri ni en falti”.

Aquest és l’establiment que fa 24 “a la zona de Barcelona”, però la llista no es queda aquí, ja que aquest mateix dilluns, a més del restaurant de Parets, també s’inaugurava un nou KFC al multiespai d’Heron City de Barcelona, i en dues setmanes n’obriran tres més: a l’avinguda Diagonal també a la capital, al complex Alcampo de Sant Boi i a Lleida.

La gestió dels establiments corre a càrrec d’AmRest, una empresa que gestiona 2.200 restaurants a tot el món, no només de KFC sinó també d’altres cadenes com Pizza Hut, Starbucks, Burguer King, La Tagliatella o la seva pròpia marca: Blue Frog.

La regidora Àfrica Martínez, amb l'alcalde Francesc Juzgado darrera, durant el tast dels productes de KFC.

Edicions locals