Un empresari per la independència: L'ANC organitza la seva tercera xerra a Sant Fost

Joan Canadell, empresari i fundador de Centre Català de Negocis parlarà de la seva visió sobre el procés republicà que viu Catalunya

Política

Joan Canadell
Joan Canadell

Sant Fost de Campsentelles

"On som i cap on anem". Aquest és el títol de la tercera xerrada organitzada per l'Assemblea Territorial de Sant Fost de l'ANC en la que Joan Canadell, empresari i fundador de Centre Català de Negocis, oferirà "la seva mirada d'empresari i membre del Secretariat Nacional de l'ANC" sobre la situació de Catalunya.

L'esdeveniment es durà a terme aquest dimecres a les 19 h a la Sala d'actes de l'Ateneu de Sant Fost.

Canadell és enginyer industrial i s'autodefineix com a multiemprenedor. Després de dirigir empreses multinacionals va crear la seva pròpia empresa. També és soci de Pretolis independents, ha creat l'empresa d'oci Giracat i és fundador del Centre Català de Negocis.

L'acte és la tercera xerrada d'aquest cicle organitzat per l'Assemblea Territorial de Sant Fost. En la primera Elisenda Paluzie, va oferir el seu punt de vista sobre l'economia i l'activisme polític de cara a "una reacció clara i contundent per a accelerar el camí cap a la República" i a la segona el periodista Vicent Partal, va parlar des del periodisme analític i va reflexionar sobre quina era "la situació i les possibles estratègies i aliances polítiques que s'albiren per al futur republicà".

 

Edicions locals