L'Ajuntament de Sant Fost explica la seva activitat solidària

Indonèsia, Nicaragua i Nepal són els tres països en què el consistori envia la seva ajuda solidària

Societat

Aatmiya Community Hospital
Aatmiya Community Hospital

Sant Fost de Campsentelles

L'Ajuntament de Sant Fost ha explicat quins són els projectes solidaris en els quals està col·laborant actualment. Segons el consistori, s'estan fent donacions a dos projectes del Fons Català de Cooperació.

A més, l'ajuntament aporta 1.000 euros al projecte de resposta d'emergència als efectes del terratrèmol i tsunami produït a Indonèsia a finals de setembre, que va generar una situació de devastació a la zona.

1.000 euros més es destinen al suport a projectes socials de Nicaragua en el marc de la crisi sociopolítica i econòmica que viu el país. A banda, el mes de maig es va aprovar una aportació de 1.500 euros al projecte Aatmiya Community Hospital. Els recursos es destinen al funcionament i equipament d'aquest hospital al Nepal.

Enguany també s'ha col·laborat en la compra d'un respirador per als malalts que necessiten respiració assistida. L'Hospital està funcionant molt satisfactòriament, des que es va obrir l'agost de 2017. En els últims dos mesos, ha atès a uns 170 pacients cada mes.

Durant tot el mes de novembre, un equip de l'associació Pont Solidari al Món treballarà en el centre de Nepal.

Edicions locals