Segona sessió del curs per trobar feina de l’Ajuntament de Sant Fost

El curs de tres sessions té com a objectiu donar eines als participants per trobar feina

Economia

Cursos de formació Sant Fost
Cursos de formació Sant Fost

Sant Fost de Campsentelles

La segona de les sessions dels cursos de formació organitzats per l'Ajuntament de Sant Fost que persegueixen l'objectiu d'ajudar a persones en situació d'atur a buscar feina es celebra el 12 de novembre.

"Disseny de candidatura" serà el nom d'aquesta segona sessió i segons apunta el mateix consistori en aquesta "es coneixeran els diferents canals de recerca de feina (xarxa de contactes, autocandidatura, anuncis, borses de treball) i les diferents eines per la recerca de feina (currículum, infografia, biografia) per adaptar-los a cada oferta de treball".

En l'última sessió "Defensa de candidatura" que tindrà lloc el 26 de novembre, cada participant farà una breu presentació d'ell mateix que li servirà de cara a presentar-se al seleccionador. Així mateix, "es treballarà l'autoconeixement dels punts forts i febles davant d'un procés de selecció per poder-los detectar i millorar, s'ensenyaran els tipus de processos de selecció (entrevista, dinàmica, prova tècnica, focus grup) i es practicaran les preguntes més freqüents en una entrevista de feina".

La sessió del passat 22 d'octubre, estava batejada com "Identificació de competències transversals", i en aquesta els assistents van intentar descobrir quines habilitats i aptituds tenen per afrontar el món laboral.

Les tres sessions es realitzen a l'espai xarx@ ateneu de 10 a 12 h i estan organitzades per l'Ajuntament de Sant Fost en coordinació amb l'Empresa Municipal per a la formació ocupacional i l'ocupació de Mollet del Vallès (EMFO S.L.).
 

Edicions locals