El circuit tornarà a tenir en exclusiva els Formula 1 Test Days

Se celebraran del 18 al 21 de febrer i del 26 de febrer a l'1 de març de 2019

Esports

La fòrmula 1 tornarà al circuit al febrer
La fòrmula 1 tornarà al circuit al febrer | Miquel Rovira / Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya podrà tornar a gaudir de la celebració dels Formula One Test Days 2019. Tindran lloc del 18 al 21 de febrer i del 26 de febrer a l'1 de març. Així ho han decidit els equips, convertint el traçat català en seu exclusiva de la pretemporada esportiva.

Les formacions que participen en el mundial de fòrmula 1 provaran en aquests tests els nous monoplaces i les noves alineacions. D'aquesta manera, durant dues setmanes el circuit es convertirà en el focus de l'atenció mundial en el món del motor.  És el cinquè any consecutiu que el traçat català pot gaudir dels assaigs previs a la temporada d'aquesta disciplina.

Al llarg de les dues setmanes, els hotels propers al circuit solen registrar pràcticament un 100% d'ocupació, la qual cosa els hi suposa un 12% de la facturació anual, tal com afirma Enric Gisbert, president de l'Associació d'Hotels de Granollers.

L'any passat, més de 500 mitjans de comunicació –provinents de 21 països dels cinc continents– van cobrir l'esdeveniment esportiu des de les instal·lacions del circuit. 

Edicions locals