Sessió informativa per reclamar millores en la recepció de la TDT a Sant Fost

L'Ajuntament ha demanat una nova reunió a la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat

Societat

L'Ajuntament ha promogut una recollida de signatures
L'Ajuntament ha promogut una recollida de signatures

L’Ajuntament de Sant Fost farà un pas més per donar suport als veïns en la reclamació de poder rebre un senyal correcte de TDT a Sant Fost. Serà amb una sessió informativa dimarts, a la sala de plens (17.30 h), sobre com formalitzar una reclamació per la mala recepció del senyal.

L’Ajuntament, davant de la manca de resposta de la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat, ha demanat assessorament al Servei de Suport a Polítiques de Consum, que gestionarà la reclamació conjunta a l'Oficina d'Atenció a l'Usuari de Telecomunicacions del Ministeri d'Economia sobre les incidències reiterades en la recepció de la TDT al municipi.

Dimarts a les 17.30 h hi haurà una xerrada informativa i després es distribuirà el formulari perquè els veïns que ho vulguin puguin omplir les dades personals per formalitzar la reclamació.

Tot i que és una demanda reiterada, hi ha dos moments en que les incidències han estat reincidents: el febrer 2017, que coincideixen amb diferents avaries en els repetidors; i el gener de 2018, coincidint amb la implantació del 4G (Llega800).

Durant aquest temps, el consistori ha recollit dades i ha fet revisions aleatòries en diversos domicilis que s’han tramès a responsables de Telecomunicacions de la Generalitat, als quals s'ha sol·licitat una nova reunió.

Alhora, s'ha engegat una campanya de recollida de signatures, s'ha requerit a la Secretaria de Telecomunicacions que solucioni el problema d'acord amb un conveni de 2009 que ja preveia intervencions i ha mantingut contacte amb l’empresa Cellnex, responsable dels repetidors, així com amb Llega800, responsables del desplegament de 4G, per mirar de resoldre les interferències en la recepció de senyal de televisió.

Edicions locals