S'incendia un cotxe davant del camp de futbol de Sant Fost

El vehicle estava aparcat i va començar a sortir fum per la zona del motor

Societat

S'incendia un cotxe davant del camp de futbol de Sant Fost
S'incendia un cotxe davant del camp de futbol de Sant Fost

Dilluns al vespre va provocar-se un incendi en el motor d'un cotxe, que estava aparcat davant del camp de futbol de Sant Fost, a l'avinguda Mauri. Els bombers, la policia local i la protecció civil hi van assistir per extingir el foc, apagar el fum i tallar la circulació mentre es portaven a terme les actuacions.

El vehicle estava aparcat allà des de les 17 h i al voltant de les 20.30 h va començar a cremar. Des de la policia local de Sant Fost desconeixen el motiu de l'incendi: "no sabem amb seguretat com s'ha produït", afirmen, però també asseguren no van veure "res estrany" que pogués fer pensar que algú l'hagués provocat. Així que tot apunta que hauria estat un incident "fortuït" a causa d'un problema del vehicle.

El foc, originat a la zona del motor, no va afectar cap altre vehicle ni cap persona. Durant l'extinció amb una dotació de bombers que s'hi va desplaçar –es va portar a terme en uns 45 minuts–, es va tallar l'avinguda Mauri en el tram de l'incendi. A les 22 h, la grua va endur-se el vehicle al dipòsit.

Edicions locals