La tercera festa dels Farolillos, a la plaça de la Vila de Sant Fost

L'entitat planteja una programació amb danses populars, una botifarrada i un concert de Frecuencia Bandarra

Cultura

La tercera festa dels Farolillos, a la plaça de la Vila de Sant Fost
La tercera festa dels Farolillos, a la plaça de la Vila de Sant Fost

L'entitat santfostenca Farolillos organitzarà dissabte des de les 17 h fins a mitjanit la Tercera Festa Popular Farolillos. Serà a la plaça de la Vila de Sant Fost.

Tot plegat engegarà a les 17 h amb una exhibició de l'Associació d'Amics de Balls de Sant Fost. Continuarà a les 17.40 h amb la dansa i animació de Pas a pas. Esencia Flamenca ballarà sevillanes a les 18.30 h i Assaig farà una mostra de dansa i arts escèniques.

eFeMe posarà l'actuació especial de la festa i Frecuencia Bandarra protagonitzarà el concert a partir de les 23 h. Ho faran amb els temes del seu disc Camino y perversión, que va treure a la llum a finals d'abril. El públic santfostenc gaudirà de la música rock-blues i de la rumba canalla que portaran Macleod (guitarra i veu), Lola (guitarra i veu), Ramon (baix i cors) i Ángel (bateria, calaix i cors). A més dels temes propis de la banda, els assistents també podran gaudir d'un repertori ple de clàssics del rock estatal i el millor de la rumba.

A més, hi haurà servei de bar durant tota la jornada, així com una botifarrada popular per sopar –venda anticipada al Campus Bar per 6 €, que inclou beguda i botifarra–.

Edicions locals