Dissabte ple d'activitats per celebrar Sant Faust

Sant Fost celebra un any més la Festa del Patró

Cultura

Els gegants donaran el tret de sortida a la festa
Els gegants donaran el tret de sortida a la festa

Dissabte se celebrarà a Sant Fost la Festa del Patró, Sant Faust. L'inici de les activitats tindran lloc a l'avinguda Sant Jeroni a les 10 h amb la plantada de gegants a càrrec de la colla de Gegants de Sant Fost, acompanyats de la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets i la Colla Gegantera de Sant Llorenç Savall.

Des de l'avinguda Sant Jeroni s'organitzarà una cercavila fins arribar a la plaça Esbert, on es farà ballar als gegants. A continuació, l'agrupació Sardanista organitzarà una ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Terrassa, una de les cobles més antigues de Catalunya, amb més de 90 anys d'actuacions.

A la tarda les activitats es traslladaran al barri de Sant Pere amb l'espectacle infantil Uh! quin cangueli a càrrec de la companyia Xip Xap teatre, una companyia de teatre d'animació i titelles.

Tot seguit, els veïns del barri oferiran la tradicional xocolatada i, per finalitzar la diada de Sant Faust, a les 19.30 h hi haurà havaneres a càrrec del grup d'havaneres Mestre d'Aixa. Per acompanyar l'actuació, els veïns del barri prepararan un rom cremat.

 

Edicions locals