La Diputació lliura el pla d'accessibilitat a l'Ajuntament de Sant Fost

El document analitza les barreres arquitectòniques al municipi i en valora l'eliminació

Societat

El diputat Jordi Fàbrega lliura el document a l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí
El diputat Jordi Fàbrega lliura el document a l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí

La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla d’accessibilitat de Sant Fost de Campsentelles, un document bàsic que inventaria i identifica barreres a la via pública i en els transports i en pressuposta l'eliminació. El treball ha estat lliurat aquest dimarts pel diputat d’infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l’alcaldessa, Montserrat Sanmartí.

Aquest pla d’accessibilitat també s’estableix com com un pla de prevenció de barreres, establint criteris a utilitzar en les intervencions en obra nova o de reforma que es porten a terme al municipi. Així, el pla s’orienta a les millores de cara a l’autonomia personal dels col·lectius de persones amb discapacitat, i també preveu una millora de la qualitat de vida d’altres col·lectius, especialment la gent gran.

El document també incorpora un inventari de tot el que ha de ser accessible al municipi i el seu estat d’accessibilitat, orienta sobre la magnitud de la problemàtica i aporta eines per al municipi, com ara indicadors de resum i plànols de solucions detallades, a més d’un full de resum amb propostes d’actuacions a desenvolupar per part de consistori.

 

Edicions locals