Els pisos de lloguer per a joves no es lliuraran fins al setembre

Els 40 habitatges de lloguer assequible per a joves que s'estan construint a Can Coromines no es lliuraran fins al mes de setembre. Aquest era un dels dubtes de molts dels futurs llogaters que van ser agraciats en el sorteig celebrat l'any passat.

Societat

Durant el procés de construcció dels habitatges, molts dels joves s’han queixat de la manca d’informació tant per part de l’empresa constructora Visoren com per part de l’Ajuntament.
En el darrer ple municipal, Gent per Sant Fost (GSF) presentava una bateria de preguntes sobre la situació dels habitatges. Segons les respostes de la regidora de Joventut, Margarita Santos, Visoren preveu que les obres acabin al maig i que durant juny i juliol es facin els tràmits amb la Generalitat per poder lliurar els pisos al setembre.

 

CONSULTA DELS PLÀNOLS

A més també assegura que en el termini de deu dies, els adjudicataris rebran els plànols dels seus futurs habitatges, que podran visitar un cop s’acabin les obres al maig, quan també se’ls informarà de la data de la signatura del contracte.
Entre altres, GSF també va demanar si hi hauria canvis en els preus dels habitatges, que havien d’estar al voltant dels 240 euros. La regidora, poc concreta en la resposta, apunta que “els preus els marca la Generalitat en el moment de la qualificació i que s’actualitzen anualment amb l’increment legalment fixat”

Edicions locals