La Conreria estrena espai social per celebrar la festa major del barri

Dissabte al vespre se celebrarà la sardinada popular i diumenge un dinar de germanor

Cultura

La Conreria celebra la festa major en un nou espai social
La Conreria celebra la festa major en un nou espai social

Els veïns del barri de la Conreria celebren aquest cap de setmana la seva festa major. La gresca començarà aquest divendres (20.30 h) amb una nit d'esbarjo i servei de bar al nou espai social de celebracions, a l'esplanada del mòdul, on es podrà sopar un entrepà i passar una bona estona amb tots els veïns del barri. A les 22 h hi haurà una sessió de discomòbil.

Dissabte serà el torn de l'acte més emblemàtic de la festa: la sardinada popular de la Conreria (21 h). Durant el sopar es podrà gaudir de música de sardanes i havaneres, i es podrà degustar un rom cremat inclòs en el tiquet de la sardinada.

Posteriorment serà el torn del ball del fanalet: qui mantingui el fanalet més estona encès rebrà un obsequi. Durant la vetllada també hi haurà una exhibició de balls de saló amb CB Sant Fost Samba, i l'animació musical del trio Tucán.

Finalment, diumenge (14 h) hi haurà el dinar de germanor, amb botifarra i seques –els socis tindran dos tiquets gratuïts–, i a la tarda (17 h) hi haurà una festa infantil en què els més petits es remullaran –es recomana portar banyador, tovallola i xancletes– i un espectacle de pallassos a càrrec de Jajejijoju.

La festa acabarà diumenge a les 18 h amb xocolata i melindros per a tothom. En aquesta edició s'habilitarà com a espai social de celebracions l'esplanada del mòdul després de l'acord a què s'ha arribat amb el propietari per a un termini de deu anys.

 

Edicions locals