Va Parir Tour, caps de cartell de la festa major de Sant Fost

També destaquen Versión Imposible i les orquestres Junior's i Montgrins

Cultura

Els dj Carles Pérez, Dídac Tomàs, Andreu Presas i el Gran Germán
Els dj Carles Pérez, Dídac Tomàs, Andreu Presas i el Gran Germán | Ràdio FlaixBac

Ràdio FlaixBac serà el cap de cartell de la festa santfostenca amb l'espectacle Va Parir Tour 2018, que aterrarà a l'escenari jove de Can Corominas amb "quatre dels millors homes de l'escena musical", Carles Pérez, Dídac Tomàs, Andreu Presas i el Gran Germán. Serà la nit de divendres 27 de juliol (0.30 h). Es tracta de "la primera vegada que la festa compta amb una actuació d'aquestes característiques", com explica l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí.

A la mateixa hora, l'Orquestra Junior's animarà la zona de ball amb temes pop, rock, dance i llatins. El dj Pedrito Fyah (4.30 h) tancarà la primera nit de festa major amb reggae, dancehall, mestissatge, rock, hip-hop i drum'n'bass.

El plat fort de dissabte el portarà Versión Imposible (0.30 h, a la zona jove), que sota el lideratge de David Moreno –entre molts altres, ha participat com a actor del Crackòvia de TV3 i concursant del programa d'Antena 3 Tu cara no me suena todavía– retran tribut a diferents artistes de totes les èpoques i estils imitant les seves veus: Fito, Dani Martín, Shakira, Julio Iglesias, Camilo Sesto, Eros Ramazzotti, Louis Armstrong, Estopa, etc. Falciots Ninja (3 h) seran els encarregats de portar la música pop, afro, soul i latin a l'escenari jove, on no faltaran els temes del seu tercer i últim disc fins al moment, Mitges Veritats. I els dj santfostencs Del Salón a la Discotheque seran els encarregats de cloure la nit més llarga de la festa major.

També dissabte, però a la zona de ball, l'orquestra Montgrins –una formació centenària "amb un esperit eternament jove" i una de les més prestigioses agrupacions musicals de Catalunya– faran concert des de les 21 h i el ball de festa major a partir de les 00.30 h.

La música de diumenge, per segon any consecutiu, anirà a càrrec dels dj de Ràdio Sant Fost, que tornaran a fer gaudir la zona jove amb una sessió plena de temes festius i actuals per fer ballar tothom qui hi vagi.

Edicions locals