Els titelles de Galiot Teatre, al pati de l'escola El Roure

La companyia instal·larà dues de les seves instal·lacions al pati del centre

Cultura

Món titella serà un dels dos espais que s'instal·laran a El Roure
Món titella serà un dels dos espais que s'instal·laran a El Roure

Galiot Teatre serà dissabte 28 i diumenge 29 (de 18.30 h a 21 h) al pati de l'escola El Roure amb les seves instal·lacions titellaires Món titella i Espai munta titella perquè els infants –i els no tan infants– puguin jugar, conèixer i aprendre amb els titelles de Galiot.

Món titella és una carpa de gran format on es fa un petit viatge per conèixer la cultura dels titelles del món. A dins hi ha sis petits espais individualitzats amb 32 finestres on hi ha més de 50 titelles originals de  tot  el  món. A més, també es  poden  manipular  molts  d’aquests  armaris  i  finestres per conèixer diverses tècniques de manipulació amb diferents mecanismes construïts amb fusta i ferro reciclat.

L'Espai munta titella, per la seva banda, el més nou dels tres creats per la companyia, està pensat per convertir els participants en fusters titellaires. El seu objectiu és que els infants muntin els seus propis titelles. Hi ha diverses figures de fusta (drac, elefant, girafa, ós...) per muntar amb cargols, així com categories diverses per nivells segons l'edat dels participants. Els materials emprats a tots dos espais són reciclats i així les instal·lacions titellaires donen una segona vida a mobles, fustes antigues, robes, aixetes i ferros, entre d'altres.

En acabar, Galiot Teatre farà un espectacle de titelles, tant dissabte com diumenge, de 21.15 h a 22.30 h.

Edicions locals