La Marto Beer Fest porta cinc productors de cervesa artesana

El pati de la masia de Carrencà acollirà la primera fira de la cervesa artesana aquest dissabte

Economia

La fira, amb cinc productors i activitats paral·leles, serà al pati de Carrencà de 17 a 00 h
La fira, amb cinc productors i activitats paral·leles, serà al pati de Carrencà de 17 a 00 h

El pati de la masia de Carrencà serà l’escenari, aquest dissabte, de la Marto Beer Fest, la primera fira cervesera del municipi organitzada per l’Ajuntament. La trobada arrencarà a les 17 h i s’allargarà fins més enllà de la mitjanit.

Durant la tarda es podran tastar els productes d’alimentació de diversos foodtrucks i degustar cerveses artesanes.
En aquesta primera edició es convidaran cinc productors de cervesa, dos dels quals del Baix Vallès. Seran Hobac, de Santa Maria de Martorelles, i As Cervesa, de Montornès.

Els primers van començar a produir l'any passat amb "la il·lusió de crear unes cerveses originals, úniques i de qualitat", vinculades al territori i d'alta fermentació. As Cervesa, per la seva banda, produeix des de fa més de cinc anys i actualment ja compta amb diverses cerveses premiades en reconeguts certàmens del sector. Els altres productors seran Quana Beer, de l’Ametlla; Barret, de Granollers; i Mas Malta, de Santa Perpètua.

A més de la fira, també hi haurà un taller de maquillatge, actuacions de màgia per a infants i adults i un dj amenitzarà la vetllada amb música. La participació en les activitats serà gratuïta, però no les cerveses dels diferents cervesers.

Edicions locals