Encierro collero i tobogan d'aigua per a petits i grans

Les activitats d'aigua refrescaran els santfostencs durant els dies de festa

Cultura

Encierro collero i tobogan d'aigua per a petits i grans
Encierro collero i tobogan d'aigua per a petits i grans | Ajuntament de Sant Fost

L'Encierro collero entra a la programació de la festa major per segon any consecutiu. Des del carrer Granja Can Corominas fins al parc de Can Corominas se simularà un encierro dels sanfermines amb vaquilles inflables i un xupinazo per donar la sortida a l'activitat. Serà dissabte 28 h (11 h).

També adreçat principalment per als infants, serà l'espectacle de circ infantil Xarivari Blues del dia d'abans (18 h), a la Font Better –Mas Llombart Sud–. I els contes en pijama –Olivia la nena viatgera– que la companyia Patawa explicarà dijous 26 (20.30 h) a la biblioteca Biblio@teneu, adreçats a infants a partir de 3 anys.

L'aigua és protagonista

Entre les activitats adreçades als infants, tot i que pot participar-hi tothom, n'hi ha diverses relacionades amb l'aigua. El tobogan d'aigua al carrer dels amics diumenge 29 (10.30 h) és una de les més destacades. S'hi podran llançar a partir dels 6 anys i d'almenys 120 cm d'alçada. L'activitat comptarà amb l'amenització de Las viudas: Operación Torrija del Teatre Segle XX. Al mateix temps, a la part de baix del parc de la Pau s'instal·larà un espai per als més petits, d'entre 0 i 3 anys.

Tobogan d'aigua a banda, divendres 27 (de 10.30 h a 13.30 h) repetirà el rocòdrom i tirolina nàutica a les piscines d'estiu del CEM Can Lladó a partir dels 7 anys. L'endemà, La tresca i verdesca portarà Històries d'aigua (12 h) a la zona de ball, un espectacle d’animació on l’aigua és l’element vertebrador i protagonista. I al vespre (21.30 h), hi haurà una festa de l'escuma i dj al parc de la Pau.

Edicions locals