Per primer cop, la pintada de guixos serà al parc de la Pau

Al vespre hi haurà el cinema a la fresca dels gunis i la festa de ràdio Sant Fost

Cultura

Per primer cop, la pintada de guixos serà al parc de la Pau
Per primer cop, la pintada de guixos serà al parc de la Pau

Després de 17 edicions de la pintada de guixos al carrer Sant Isidre, enguany canviarà la ubicació i es farà al parc de la Pau. Serà dissabte 21 (18.30 h), com una de les activitats del cap de setmana previ a la festa major, organitzada pels Gunis.

"Els darrers anys, els veïns del carrer Sant Isidre ja no hi participaven. Ens n'encarregàvem només nosaltres", explica el vicepresident de Gunis, Dani Pineda. Per això s'ha decidit canviar la ubicació i enllaçar-ho amb el cinema a la fresca: "com que anàvem a fer una festa prèvia al cinema, vam quedar amb l'Ajuntament de fer la pintada al mateix lloc, al parc de la Pau".

A les 21.30 h començarà el sopar –entrepans, begudes, crispetes, creps...– i el cinema a la fresca, en el qual es projectarà la pel·lícula La guerra del planeta de los simios. Pineda explica que volien retornar el cinema al parc de la Pau pel cinquè aniversari –on ja ho van fer la primera edició– perquè "el lloc és espectacular i la pantalla i el so són molt millors". En acabar, els dj de Ràdio Sant Fost engegaran la música per fer ballar tots els assistents fins a la matinada.

Altres activitats prèvies

L'endemà, diumenge (12 h), també es farà una festa de l'escuma a la Conreria (carrer Vallès). L'Associació de Propietaris i Veïns de la Conreria oferirà refrescos per als assistents. Al vespre (21.30 h), La Flamenca Unión Musical amb la col·laboració de l’Associació Danses de Sant Fost portaran un espectacle de guitarres espanyoles a les piscines d’estiu del CEM Can Lladó. El Campus Bar vendrà begudes i montaditos des d'una hora abans, a partir de les 20.30 h.

Edicions locals