El millor santfostenc a la selectivitat, rebut a l'Ajuntament

Jordi Bernal, alumne de l'INS Alba del Vallès, va obtenir un 9,2 a les PAU

Societat

Jordi Bernal, amb el diploma
Jordi Bernal, amb el diploma

Jordi Bernal és l'alumne de l'INS Alba del Vallès que més bona nota ha obtingut enguany a les proves d'accés a la universitat (PAU), un 9,2. Per aquest motiu ha estat rebut aquest dimecres a l'Ajuntament per l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí, i per la regidora d'Ensenyament, Blanca Torrallardona.

En un acte distès s'ha fet entrega a Bernal d'un diploma de reconeixement i un val de regal. En Jordi ha assistit a l'acte acompanyat dels seus pares i amics i de la directora de l'INS Alba del Vallès, i entre tots han comentat els seus projectes d'estudi.

La directora de l'institut, Carme Sánchez, ha mostrat la seva satisfacció amb els resultats del Jordi i ha lloat la seva trajectòria "exemplar" durant el curs i, en general, la de tots els alumnes que s'han presentat a la convocatòria de juny de les PAU, un total de 44, i que tots ells han aprovat.

El proper 20 de juliol, en Jordi assistirà a l'acte de lliurament de les distincions de les proves d'accés a la universitat 2018 que tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona a càrrec del Consell Interuniversitari de Catalunya. Les distincions reconeixen públicament l'esforç i la preparació dels estudiants que han obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts a la selectivitat.

Edicions locals