L'avinguda Aragó tindrà un circuit biosaludable, un parc infantil i un espai esportiu

El grup motor del procés participatiu valora fusionar les tres propostes més votades

Societat

Durant les votacions del mes de juny s'han recollit 171 vots
Durant les votacions del mes de juny s'han recollit 171 vots

L'Ateneu va acollir divendres una nova sessió del procés participatiu per definir la inversió de 50.000 euros en el tram central de l'avinguda Aragó. En la ssessió es van donar a conèixer els resultats de la votació que s'ha dut a terme durant el mes de juny.

Dels 171 vots vàlids recollits, els participants han triat en primer lloc i amb 68 vots la proposta de circuit biosaludable –crear un espai que convidi a caminar i que inclogui aparells per a gent gran, que siguin resistents i necessitin el mínim manteniment–.

En segon lloc, i empatades amb 53 vots, han quedat les propostes d'habilitar un circuit esportiu –amb màquines per fer exercicis– i adequar un parc infantil –tobogan, tirolina, jocs, castell, pissarra...–.

Segons assenyalen des de l'Ajuntament, el grup motor va valorar favorablement la possibilitat d'ajuntar els tres projectes com una proposta “intergeneracional” i es va decidir  encarregar el disseny d’un projecte conjunt que inclogui els tres elements amb el circuit biosaludable com a intervenció principal.

Per l'Ajuntament, "l'objectiu és aconseguir un projecte integrador, funcional, que configuri un espai que acabi sent un punt de reunió i trobada veïnal, enriquint i afavorint la vida social a la zona".

Properament es redactarà el projecte d’inversió amb dues variants, que se sotmetran de nou a consulta popular cap al mes d’octubre.

D'altra banda, l’Ajuntament també intervindrà en l'accessibilitat i la seguretat de la zona amb diverses intervencions a la via pública, com l'arranjament de voreres, la renovació de la senyalització vertical i horitzontal i la reorganització de les illes de contenidors.

 

Edicions locals