Entra en funcionament el control d'accessos a Mas Corts i Mas Llombart

Un sistema grava les matrícules del vehicles no registrats que accedeixen a les urbanitzacions

Societat

Dilluns va entrar el servei de control d'accés a les urbanitzacions
Dilluns va entrar el servei de control d'accés a les urbanitzacions

L'Ajuntament de Sant Fost ha activat aquesta setmana el sistema de control de matrícules als accessos de Mas Llombart i Mas Corts. És un sistema de lectura de matrícules amb barreres que només activa la filmació en cas que detecti vehicles que no estiguin registrats. D'aquesta manera es garanteix la privacitat d’accés dels veïns que així ho sol·licitin a l'Ajuntament.

El sistema de barreres per accedir a les urbanitzacions es planteja com una mesura dissuasiva i s’instal·la com a prova pilot en aquestes dues urbanitzacions que, per la seva configuració geogràfica d’entrada i sortida, permet un control eficaç dels vehicles que hi circulen.

El sistema, que integra un intèrfon d’incidències que connecta directament amb la Policia Local, proporciona dades objectives del seu funcionament i eficàcia i permetrà valorar en el futur la possible ampliació en altres zones del municipi.

Per registrar la matrícula

Els residents de Mas Corts i Mas Llombart que ho desitgin poden fer arribar les matrícules dels seus vehicles a l'Ajuntament durant aquest mes per tal que quedin registrades al sistema i així puguin entrar i sortir lliurement a les urbanitzacions sense que s'activin els sistemes de filmació.

Per fer-ho els veïns poden omplir una butlleta que trobaran a l'Ajuntament i dipositar-la a la bústia habilitada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC); omplir la butlleta que trobaran al web municipal i enviar-la en PDF al correu barreresurba@santfost.cat o omplir el formulari al banner destacat Barreres Urbanitzacions del web municipal.

Les persones propietàries o arrendatàries no empadronades que vulguin introduir les dades dels seus vehicles a la base de matrícules de veïns cal que presentin la butlleta a l’OAC amb la documentació acreditativa de la condició de propietari o arrendatari. A més, qualsevol alta, baixa o modificació de dades per al registre de matrícules es podrà comunicar a l’OAC o al web municipal.


 

Edicions locals