Sant Fost posa a la venda una parcel·la de sòl industrial de 5.700 m2

L'Ajuntament confia ingressar per aquesta venda més d'un milió d'euros

Societat

El terreny està situat a tocar del polígon de Can Baliarda
El terreny està situat a tocar del polígon de Can Baliarda

El ple de Sant Fost, convocat en sessió extraordinària dimarts, va aprovar amb els vots favorables de tots els grups, excepte d’ERC, que va abstenir-se, els plecs de clàusules i la convocatòria per posar a la venda un terreny públic de sòl industrial situat al pla parcial de Can Canyelles de Baix, a tocar del polígon de Can Baliarda.

La parcel·la, titularitat de l’Ajuntament després de la reparcel·lació ara fa uns anys d’aquest sector, té una superfície de 5.703 metres quadrats i té un preu de sortida d’1.025.000 euros, “que és el valor mínim del terreny d’acord amb la valoració pericial d’un extern”, explicava la regidora Margarita Santos.

L’alcaldessa, Montserrat Sanmartí, afegia que l’Ajuntament ha fet “tots els tràmits legals que pertoca en aquests casos” i que ha actuat “d’acord amb el que preveia el pla econòmic i financer del 2009”, uns tràmits que inclouen la “valoració de secretaria, d’intervenció i, finalment, de la Generalitat, que finalment ha donat el vistiplau per a l’alineació”.

El termini per presentar ofertes està obert fins al 12 de setembre a les 12 h, quan s’obriran les pliques en un acte públic. Les ofertes es presentaran en sobre tancat i l’adjudicació es farà a l’oferta econòmica més elevada.

Montserrat Sanmartí ha explicat que ara com ara no consta cap promotor interessat en el terreny, però confia que els pròxims mesos es presentin ofertes. “És un tema important per al poble, perquè aportarà molts ingressos i, de fet, la partida ja està prevista en el pressupost”.

En plens anteriors, ERC havia criticat que l’equip de govern ja donés per feta la venda del terreny en l’elaboració del pressupost, de manera que la venda o no de la parcel·la “condiciona bona part de les inversions previstes al poble”.

Edicions locals