Divendres es coneixeran les propostes més votades per reformar l'avinguda Aragó

Els tècnics elaboraran un projecte definitiu amb les propostes més votades i se sotmetrà novament a votació

Societat

El 10 de juny es va donar el tret de sortida a les votacions
El 10 de juny es va donar el tret de sortida a les votacions

Divendres que ve, 6 de juliol, es donarà a conèixer quina ha estat la proposta o les propostes guanyadores del procés participatiu per remodelar les dues illes centrals de l'avinguda Aragó. Serà en un acte públic a la sala de plens a partir de les 19 h.

En l'acte es presentaran els resultats de les votacions que han de prioritzar les 10 propostes i escollir les que compten amb més suport per dur-se a terme. Hi serà present el grup motor, que explicarà la seva experiència, i es convidarà especialment totes aquelles persones que han participat activament als tallers.

La proposta o propostes guanyadores (segons l’import) –han de tenir un cost màxim de 50.000 euros–, passaran a mans dels tècnics, que elaboraran dos projectes definitius. Posteriorment, aquests projectes definitius se sotmetran novament a votació popular per acabar de triar l’opció que més agradi als veïns.

Aquesta segona votació no estava recollida a les regles del joc inicials, però s’hi ha afegit a proposta del grup motor per tal que sigui la ciutadania qui decideixi el projecte final. Les votacions van començar el 10 de juny a la festa de presentació de propostes, celebrada al parc de l’Escacs.

Edicions locals