El programa d'activitats i tallers No t'aturis tanca la temporada

L'Ateneu va acollir divendres la festa de cloenda de temporada i un sopar i ball per als participants

Cultura

El programa d'activitats i tallers No t'aturis tanca la temporada
El programa d'activitats i tallers No t'aturis tanca la temporada

Unes 250 persones han participat enguany en els cursos i activitats del programa No t'aturis, que va cloure la temporada divendres amb una festa a l'Ateneu. La programació del No t'aturis està adreçada a persones de més de 52 anys de Sant Fost i als socis del Casal Bastinos i Mas Cantí.

Divendres l'Ateneu es va omplir amb els alumnes i participants del programa No t'aturis. Entre la mostra d'activitats que es va poder veure hi havia el grup de cant de Casa Bastinos, dirigit per Juani Muñoz, que va ser presentat pels alumnes del taller Xerrem de Jaume Rifà i català pràctic de Maite Vivancos. També hi van actuar el grup de sevillanas de Casa Bastinos, amb Juana Garcia al capdavant, es va fer una mostra de balls en línia amb Antonia Pedrazo, la representació teatral d'El Tiquismiquis, a càrrec del grup de teatre 100 i pico, i ballades de sardanes a càrrec de l'Agrupació Sardanista.

Com a novetat, els alumnes del grup de català - castellà que imparteix el grup de voluntaris de Sant Fost van fer la lectura de tres poemes i un mostra de l'activitat de gimnàstica dolça i dos balls de flamenc dels balls regionals, i es van entregar diplomes als alumnes i també un record per als professors que han impartit els cursos i tallers aquesta temporada.

Paral·lelament es va fer una exposició dels tallers de matins de labors i decoració de roba i patchwork d'Isabel Olmos, de punta de coixí de Carmen Sancho, de pintura de M. Àngela Pont, de personalització de roba de Maite Vivancos i de dibuix d'Antonio Leoz.

En acabar es va fer un sopar amb ball a l'exterior de l'Auditori.

El programa No t'aturis inclou una variada oferta d'activitats gratuïtes: tallers de manualitats (labors, pintura, dibuix...), activitats culturals (cant, sevillanes, teatre, balls en línia i balls de saló) tallers d'aprenentatge i memòria, d'alfabetització i matemàtiques, gimnàstica dolça i sessions de conversa en català.

 


 

Edicions locals