Sant Fost sol·licita la reserva d'una freqüència modulada per a la ràdio

Actualment la ràdio només emet per internet i l'objectiu és que pugui emetre a través d'ones hertzianes

Societat

Un moment del programa 'Diàlegs' de Ràdio Sant Fost
Un moment del programa 'Diàlegs' de Ràdio Sant Fost

Sant Fost de Campsentelles

El ple de l'Ajuntament de Sant Fost va aprovar dimarts la sol·licitud als organismes competents de la Generalitat la reserva de freqüència modulada per a Ràdio Sant Fost. La ràdio emet per internet des del 2012 , i ara el consistori vol iniciar els tràmits per disposar d'una freqüència a través d'ones hertzianes.

En el debat al ple, el regidor d'ERC Xavier Conesa va recordar quins eren els òrgans de direcció de la ràdio, que inclouen representants de tots els grups municipals, i va retreure a l'alcaldessa no haver convocat "cap junta ni cap consell de l'emissora durant sis anys", des que es va posar en marxa el 2012.

L'alcaldessa va assegurar que els òrgans de direcció es reunirien aviat si hi ha aquesta petició i va explicar que la sol·licitud de reserva actual és un pas previ, sense cost, a poder disposar en el futur d'un dial a la FM.

Un cop s'accepti la reserva de la freqüència caldrà iniciar els tràmits perquè s'assigni definitivament el dial a partir d'un projecte tècnic i la inspecció de les instal·lacions.

El punt es va aprovar amb els vots favorables d'IUSF, Sumem, PSC i PP, l'abstenció del PDeCAT i els vots en contra d'ERC.

Edicions locals