Arrenca el període de votacions per a la reforma de l'avinguda Aragó

Poden participar-hi tots els veïns del poble majors de 16 anys fins al 30 de juny

Societat

Arrenca el període de votacions per a la reforma de l'avinguda Aragó
Arrenca el període de votacions per a la reforma de l'avinguda Aragó

Sant Fost de Campsentelles

Fins al 30 de juny els veïns de Sant Fost poden votar, a través del web municipal o de la bústia bústia col·locada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a l'Ajuntament, les dues opcions que es consideren prioritàries d’entre les deu que han passat a la final per remodelar part de l'avinguda Aragó.

Diumenge es van presentar en una festa pública les deu propostes finalistes i es va donar el tret de sortida al període de votacions. Els projectes afecten les dues illes centrals de l’avinguda Aragó: la del parc de l’escacs i la del laberint.

Per dur-los a terme, hi ha un pressupost de 50.000 euros, una quantitat que s'afegirà a una altra partida de 50.000 euros més per remodelar altres aspectes de l'avinguda. Al juliol es faran públics els resultats amb els projectes prioritzats.

Per poder participar en aquest procés de votacions cal ser major de 16 anys i estar empadronat a Sant Fost. El termini estarà obert fins al 30 de juny, i es podrà votar presencialment en la bústia de l'OAC, a l'Ajuntament, o de forma telemàtica a través del web municipal.

Les deu propostes

Entre les propostes a escollir hi ha fer més zones de descans, amb bancs i nou enjardinament; millorar la pista d'escacs i convertir-la en una zona lúdica amb bàsquet, ping-pong, taules d’escacs i petanca; adequar una zona de pipican delimitat, equipat i regulat; disposar d’un recorregut per caminar i amb aparells d’exercicis per a gent gran i col·locar aparells de fitness i estiraments per a la pràctica esportiva.

També traçar un carril pavimentat que faci la volta a una illa pensat per a la pràctica del patinatge; generar una nova zona plana i pavimentada annexa a l’actual pista d’escacs per patinar; eliminar el laberint i convertir l’espai en una zona verda apta per a rebre nous usos; habilitar un parc infantil que inclogui tota mena d’elements de joc inclosa una tirolina i crear una zona de joc per als infants que suposi un circuit d’experiències.

 


 

Edicions locals