Una desena d'actuacions al Carmanyola Sound a Sant Fost

El parc de Can Coromines acollirà dissabte aquest festival gratuït de música

Cultura

Una desena d'actuacions al Carmanyola Sound a Sant Fost
Una desena d'actuacions al Carmanyola Sound a Sant Fost

Sant Fost de Campsentelles

El parc de Can Coromines acollirà dissabte, durant tot el dia, una nova edició del Carmanyola Sound, enguany amb una desena d'actuacions. Es tracta d'un festival de música gratuït pensat per gaudir en família, amb els amics i també amb les mascotes, estirats a la gespa, asseguts a les cadires que cadascú es porti de casa o saltant i ballant als ritmes que cada artista faci sonar.

Tot plegat començarà a les 10.45 h amb un taller de ioga especial –hatha i shakti dance per estirar, relaxar, autoobservar i ballar al ritme del ioga– a càrrec de Joventut Sant Fost i Núria Cobo.

Landry el Rumbero arribarà a les 12.30 h, amb una selecció de temes i danses infantils de tota la vida, amb un toc de rumba catalana. Els seguirà Cambodia (13.45 h), una banda indie pop sorgida del soterrani del bar La Cúpula de Sant Fost i que "pren el seu nom del millor entrepà d'aquest local". IHY (14.55 h) repetirà al festival donant protagonisme al House&Minimal.

A la tarda es podrà gaudir de Dj Super Bush, amb la seva barreja de discs antiquats i melodies clàssiques amb ritmes vertiginosos; és primer una animadora i després una dj, Roleguita i Boquerón (17.15 h) tunejaran cançons a ritme de rock, hip-hop, blues, músiques del món o pop amb l'objectiu de fer música tant per als seus fills, com per als seus pares.

El jove santfostenc Dj Puga (18.25 h), per la seva banda, s'estrenarà al festival amb hits llestos per ser cantats i ballats.  l'school house techno d'Enrik-E (19.30 h) i la música electrònica d'Spacer Woman (20.45 h) clouran la festa.

Com explica un dels organitzadors, Víctor Torremocha, "hi ha molt poques propostes musicals similars que siguin gratuïtes". A més, és un festival que no tanca portes ni per edats ni per estils musicals. "Què millor que gaudir dels parcs amb música i amics?", afegeix Torremocha.

Per la llibertat d'expressió

Valtonyc hi serà present. Durant un quart d'hora (de 20.30 h a 20.45 h) sonarà música seva i tot seguit els organitzadors llegiran un escrit sobre la llibertat d'expressió.

Edicions locals