Propostes gastronòmiques a preus especials fins al 21 de juny

Una vintena d'establiments d'alimentació i restauració de Sant Fost participen en la iniciativa

Cultura, Economia

Propostes gastronòmiques a preus especials fins al 21 de juny
Propostes gastronòmiques a preus especials fins al 21 de juny

Sant Fost de Campsentelles

Els restaurants, bars i establiments d’alimentació de Sant Fost –forns, pastisseria, rostisseria, pizzeria...– ofereixen entre el 7 i el 21 de juny una oferta de tapes, esmorzars de forquilla, pizzes, dolços i menús a preus especials. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Comerç impulsada per l’empresa Movad en què participen un total de 22 establiments del poble.

L’objectiu de la iniciativa, adreçada a tots els públics, és promocionar la gastronomia que ofereixen els restaurants i bars del poble en els seus locals i alhora afavorir la trobada al carrer i el gaudi de les activitats d’aquest mes de juny.

Els comerços adherits a la proposta disposen d’una guia de tots els participants amb els menús i tapes que oferiran. Igualment, a través del hashtag #santfostmesgastronomic a les xarxes socials hi haurà informació i es podran compartir les fotos dels participants en la iniciativa.

Els establiments participants seran els bars Tres Copas, De Paso 2, Uno Gol, La Cúpula, Los Cuesta, Campus; la pizzeria Can Maru, la cuina La Rostisseria de Sant Fost; les cafeteries Angela's, Cal Tete, Xaragall; els forns Depas, Gaba, Corbalan; la xurreria Pere; i els restaurants El Racó de Huelva, Familiar, La Conreria, Els Castanyers, Mediterrània, Mas Corts i El Cau.

Entre le spropostes que s'oferiran hi haurà tapes elaborades amb beguda per 2,5 euros; esmorzars de forquilla més beguda per 5,95 euros; àpats de dues racions i dos begudes per 11,95 euros i àpats de tres racions i dues begudes per 14,95 euros, entre d'altres.

Edicions locals