Sant Fost senyalitza una dotzena d'aparcaments amb limitació horària

L'Ajuntament envia rellotges a les cases perquè qui aparqui en aquests punts senyalitzi l'hora d'arribada

Societat

Actualment hi ha onze places senyalitzades
Actualment hi ha onze places senyalitzades

Sant Fost de Campsentelles

L’Ajuntament de Sant Fost ha habilitat diverses zones d’aparcament gratuït però amb limitació horària per afavorir la rotació de vehicles en punts d’especial interès comercial o de mobilitat al municipi. Són onze espais que s’han identificat en color vermell i amb senyals verticals on s’especifica el temps màxim d’aparcament permès, de 10 o 30 minuts.

Actualment hi ha senyalitzades onze places que, en funció de la seva utilitat principal, tenen un temps limitat d'aparcament de 10 o 30 minuts.

Són cinc places a la plaça de la Vila –on es permet un estacionament màxim de 30 minuts– i una a l’avinguda Prat de la Riba, una a l’avinguda Sant Jeroni (Can Coromines), dues a l’avinguda Catalunya i dues més al carrer Sant Jaume –10 minuts–, totes en zones properes a serveis o establiments comercials molt freqüentats.

Per poder aparcar en aquestes places gratuïtes però amb limitació horària cal senyalitzar en un lloc visible dins el vehicle l’hora d’arribada amb un rellotge que l’Ajuntament ha començat a enviar a totes les cases del poble.

Aquesta és una de les iniciatives vinculades a les actuacions de mobilitat que s’anirà estenent en indrets on es justifiqui la conveniència d’ocupació rotatòria dels aparcaments.

Pla d'accessibilitat

D’altra banda, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona han redactat un Pla d’accessibilitat de la via pública que, entre d’altres, incorpora propostes d'intervenció per resoldre les possibles mancances, especialment per a les zones considerades prioritàries.

En aquest sentit ja s’està treballant en l’arranjament del paviment de panot a les voreres i solars municipals, i darrerament s’ha fet la instal·lació de guals per a vianants a l’encreuament de la B-500 amb l’avinguda Mauri.

També s’està treballant en la construcció de la vorera del camí dels Castanyers en una primera fase, on es col·locaran fanals al llarg de tot el recorregut.

 

Edicions locals