Sant Fost balla a la Fira d'Entitats

Les associacions dansaires del municipi van portar el pes de les activitats de diumenge

Cultura

Fira d'entitats Sant Fost
Fira d'entitats Sant Fost

Més d'una vintena d'entitats del municipi van exposar diumenge la tasca que porten a terme durant tot l'any en les paradetes que es van muntar dins del Pavelló 2 de Sant Fost. La majoria d'elles culturals i esportives.

Les entitats de ball de Sant Fost –Associació Cultural de Balls de Sant Fost, Associació de Danses de Sant Fost, Associació d'Amics del Ball de Saló de Sant Fost, CDB Sant Fost SAN-BA i Agrupació Sardanista Alba del Vallès– van encapçalar les activitats amb sevillanes, balls de saló, balls en línia, rodes i llatins i sardanes.

Però també hi va haver lloc per a l'esport amb l'exhibició del Club Patinatge Sant Fost, el torneig de penals en família de l'UE Sant Fost CF Veterans i la gimcana que va organitzar el Club Handbol Sant Fost. L'esplai Petjada també va muntar una altra gimcana infantil i el Teatre Segle XX va fer un petit tast de les seves interpretacions sobre l'escenari.

Tampoc va faltar ADYLA (Associació en Defensa i Llibertat Animal), que va organitzar una desfilada de gossos en adopció.

Edicions locals