La transformació digital arriba al món de l'empresa

Witte y Solà organitza una xerrada en el marc del cicle de conferències Petit Comitè

Economia

L'especialista en estratègies digitals Genís Roca a l'Ateneu de Sant Fost
L'especialista en estratègies digitals Genís Roca a l'Ateneu de Sant Fost

Sant Fost de Campsentelles

La transformació digital dins l’empresa. Aquest va ser el tema tractat en l’edició d’enguany de Petit Comitè, un cicle de trobades anuals organitzades per l’empresa Witte y Solà per l’intercanvi d’idees per fomentar la innovació i els nous models de gestió empresarial.

Enguany la trobada va celebrar-se a l’Ateneu de Sant Fost i va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones, que van seguir les presentacions de Genís Roca, especialista en estratègia digital i anàlisi de l’entorn, i Francisco Requena, responsable d’innovació de Smart Factory a Seat.

Roca va oferir una visió més humanista de la transformació digital fent un repàs des de l’inici d’internet, per entendre el passat i el futur i com es transforma digitalment la societat. També va parlar de la importància de les dades, com gestionar-les i la utilitat d’analitzar-les correctament.

Requena, per la seva banda, va centrar la seva intervenció en el món de l’empresa i en la gestió de la innovació i la tecnologia dins els processos de fabricació.

 

Edicions locals