Millores a l'entorn de la font de les Heures, una de les més antigues del municipi

També s'ha netejat la riera i s'han arranjat les voreres dels carrers més pròxims

Societat

Recuperem  l’entorn de la Font  de les Heures
Recuperem l’entorn de la Font de les Heures

L'Ajuntament ha millorat en les darreres setmanes l'accés i l'entorn de la font de les Heures. Les obres han consistit en la construcció de nous esglaons, un mur i una tanca de fusta per poder accedir a la font.

Pel que fa a l'entorn, també s'ha netejat i desbrossat la riera i l’arranjament de les voreres del mateix carrer de les heures, de l'avinguda Mauri, del carrer Mossèn Salvador Pibernat i de l'avinguda Prat de la Riba.

La font de les Heures, una de les més antigues que hi ha a Sant Fost, neix d’una mina que agafava l’aigua del torrent de Can Boc, però actualment el seu cabal ja és escàs. El seu nom es deu a la vegetació d’heures que hi al seu entorn, nom que també pren el carrer on se situa. La font va ser lloc d’aturada i avituallament per els moviments associacionistes i excursionistes que hi havia a Catalunya, també s’hi feien excursions escolars del municipi i rodalies i va ser durant molts anys centre de reunions i de tertúlies polítiques, culturals i socials per a la gent del municipi.

Edicions locals