La JSC del Vallès Oriental celebra el seu congrés de federació a la Llagosta

Imanol Martín és reelegit primer secretari i el llagostenc Marc Ruiz és elegit nou secretari d'organització

Política

Imanol Martín, primer secretari, amb Marc Ruiz, a la dreta
Imanol Martín, primer secretari, amb Marc Ruiz, a la dreta

La Llagosta

El Centre Cultural de la Llagosta va acollir dissabte el cinquè congrés de federació de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) del Vallès Oriental, un congrés en què els joves socialistes es van marcar els objectius polítics dels propers anys i van renovar part de la direcció de la formació a la comarca.

Durant la sessió es va reelegir Imanol Martín com a primer secretari de la JSC al Vallès Oriental. Martín, de 27 anys i veí de Montmeló, va fer una crida a sentir-se orgullós de ser socialista i va indicar que "cal lluitar poble a poble, ciutat a ciutat, per estendre la presència de les joventuts socialistes".

A la nova executiva també s'hi van incorporar la santfostenca Xenia Guerra i el llagostenc Marc Ruiz com a nou secretari d’organització. Ruiz substitueix en el càrrec la paretana Eva Riulas, que les pròximes setmanes prendrà possessió del càrrec de regidora a Parets arran de la dimissió de Sergi Mingote.

En l'acte també va intervenir-hi l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que va ser l'encarregat d'inaugurar el congrés. Sierra va encoratjar els joves a "lluitar pel que creieu just, encara que sigui davant dels alcaldes del vostre mateix color polític", deia, mentre que el primer secretari del PSC a la comarca, el veí de Montmeló Jonatan Martínez, destacava en la cloenda el pes de les Joventuts Socialistes del Vallès Oriental i feia una crida a potenciar-les.

Martínez també apostava per reforçar l'activisme social, sindical i feminista i per combatre les desigualtats des de la política local i per reforçar les polítiques socials.

Edicions locals