Primàries als cercles locals de Podem per elegir les direccions del partit

A Mollet, els regidors Xavier Buzón i Núria Muñoz es disputen la secretaria general

Política

Xavier Buzón i Núria Muñoz es disputen la secretaria general de Podem a Mollet
Xavier Buzón i Núria Muñoz es disputen la secretaria general de Podem a Mollet

Baix Vallès

Els cercles locals de Podem estan immersos aquests dies en un procés de primàries per elegir els secretaris generals de cada municipi i, en alguns casos també, els membres dels seus consells ciutadans.

En el cas de Mollet, els regidors Xavier Buzón i Núria Muñoz es disputaran la secretaria general del partit a la ciutat, tot i que asseguren que "tan se val qui tingui aquest càrrec, som un equip i sempre hem treballat conjuntament; el fet que hi hagi dues candidatures és una exigència del partit a escala estatal, que ens demanava un mínim de dues candidatures i de caràcter paritari per revalidar l'estructura local", diu Muñoz.

De fet, els dos candidats es presenten a les primàries amb el mateix discurs i reconeixent l'adversari. En el mateix sentit, a Sant Fost també s'han presentat dues candidatures a la secretaria general local, la d'Alberto Bastida i la d'Asunción Celma.

El procés d'elecció es durà a terme entre els inscrits de la formació durant el mes que ve, i es preveu que al juliol es coneguin els resultats de cada municipi, tot i que en alguns casos, com el de Parets, els cercles locals hagin decidit no participar en aquest procés d'organització interna fins que no estigui més definida l'estructura i la línia del partit a Catalunya.

"Hem decidit esperar per veure com evoluciona la nova direcció de Podem Catalunya, tot i que continuem funcionant com a cercle i, de fet, sempre hem estat una de les agrupacions locals més actives del Vallès", explica el regidor Antonio Molina.

Edicions locals