Obertes les inscripcions per a una nova edició de Mollet és Fira

El 26 i 27 de maig hi haurà la mostra de Gurmet i Motor, i el 2 i 3 de juny la de Comerç i Qualitat de Vida

Economia

Obertes les inscripcions per a una nova edició de Mollet és Fira
Obertes les inscripcions per a una nova edició de Mollet és Fira

Mollet del Vallès

L'Ajuntament de Mollet ha obert el termini d'inscripcions per a tots els establiments que enguany vulguin participar en la 6a edició de Mollet és Fira, ja sigui en les campanyes de premis o tenint presència en una de les dues fires al carrer, que enguany seran l'últim cap de setmana de maig i el primer de juny.

En aquesta ocasió, com l'any passat, el projecte de dinamització comercial Mollet és Fira se celebrarà en dos caps de setmana consecutius, l'últim de maig i el primer de juny.

Mollet és Gurmet i Motor –mostra dedicada als sectors de l’alimentació (pl. Prat de la Riba i c. Barcelona) i el motor (av. Llibertat)– se celebrarà el mateix cap de setmana, el 26 i 27 de maig.

D'altra banda, Mollet és Comerç i Qualitat de Vida –mostra dedicada als sectors del comerç, el benestar i la qualitat de vida (parc de les Pruneres i rbla. Balmes)– serà el 2 i 3 de juny.

Un any més, Mollet és Fira pretén continuar sent un format de fira participatiu del comerç local, obert i exponent de la qualitat i el dinamisme dels sectors representats amb l’objectiu d’implicar tota la ciutat, posicionant els establiments comercials i de serveis.

 

Edicions locals