Els carrers de Sant Fost ja esperen els llibres i les roses per Sant Jordi

Dilluns tornaran les parades de llibres i roses, però hi haurà activitats durant tota la setmana

Cultura

Els carrers de Sant Fost ja esperen els llibres i les roses per Sant Jordi
Els carrers de Sant Fost ja esperen els llibres i les roses per Sant Jordi

Roses i llibres, paradetes, carrers plens de gent i d’alegria, certàmens literaris i artístics. La diada de Sant Jordi torna dilluns i ho fa amb una programació plagada d’activitats arreu del Baix Vallès, que en molts casos comencen aquest divendres i s’allarguen fins a finals de la setmana vinent.

Sant Fost és un altre municipi que comença divendres els actes emmarcats en la celebració de Sant Jordi. La revetlla de Sant Jordi engegarà a les 18.30 h a la biblioteca amb el recital Paraules d’humor senzilles i tendres de Martina Escoda i Francesc Bombí. Una hora més tard, serà el torn de Jaume Rifà, que presentarà el 14è llibre de Fem Memòria, Els nous santfostencs, a l’Auditori de l’Ateneu.

Dilluns tornaran les parades de Sant Jordi un any més a Can Corominas (avinguda Sant Jeroni). A partir de les 16.30 h es posaran les paradetes de llibres, de roses i d’entitats del municipi, així com jocs tradicionals i tallers de roses. A les 17.30 h arribarà l’animació infantil Faustí el rondallaire, i a les 18.30 h es lliuraran els premis dels concursos de Microrelats i de Punts de llibre de Sant Jordi. Tot plegat organitzat per la biblioteca Biblio@teneu i amb la col·laboració de Ràdio Sant Fost.

Edicions locals