El PSC reprova la "mala gestió" del regidor en el complex esportiu

El complex esportiu continua sent el pal de paller de l'enfrontament entre l'equip de govern i el principal partit de l'oposició, el PSC. Els socialistes presentaven una moció de reprovació que no va tirar endavant pels vots en contra d'IUSF i CiU.

Política

Dimarts en el ple ordinari de març, els socialistes presentaven una moció de reprovació al regidor d’Esports, José Manuel Murcia, i a l’alcalde, Joan Gassó, per “la desastrossa gestió del projecte del complex esportiu”, deia la portaveu del PSC, Josefina Caro. La socialista argumentava que “els continus incompliments han generat desconfiança entre les entitats” i afegia que l’alcalde “que sí sap gestionar, ha abandonat el regidor en la seva incopetència”. Caro apuntava que el PSC no ha demanat la dimissió del regidor perquè “després no culpin els socialistes de paralitzar les obres” i demanava a Gassó i a Murcia que busquin “maneres de treballar entre tots més efectives, sigui amb una comissió o no”.

DE L'ABSTENCIÓ AL NO

El portaveu d’IUSF, Juan Fernández, mostrava el “suport incondicional” de la seva formació al regidor i criticava la posició del PSC que “segueix en la línia d’atacar l’adversari sense aportar res”. Joaquim Pérez, de CiU, que també votava en contra de la moció, apuntava que “no s’ha de fer llenya de l’arbre caigut” i donava suport al regidor perquè “s’acabi com abans millor”.
Tant GSF com ERC es van abstenir en la votació, tot i que també criticaven la gestió del regidor. Montserrat Armengol (GSF) apuntava que “la moció de reprovació no aporta res constructiu” i Antoni Piñero (ERC) afirmava que el seu partit “no vota contra les persones sinó contra els fets”.

Edicions locals