El complex esportiu fa augmentar el pressupost de Sant Fost

El ple municipal de Sant Fost va donar llum verda als pressupostos per l'any 2010, que augmenten un 60% en relació a l'any 2009 arribant fins als 12,2 milions d'euros.

Política

El complex esportiu protagonitza l’increment dels comptes públics i de la inversió degut a que s’ha de comptabilitzar el préstec de 3,5 milions d’euros per acabar el complex. L’alcaldessa, Montserrat Sanmartí (IUSF) va assenyalar que els pressupostos eren “treballats i acurats” i que incrementaven “els ajuts socials a partir de la contenció de la despesa”.

La inversió a Sant Fost l’any 2010 multiplica per dotze la de l’any 2009, arribant fins als 4,2 milions d’euros. En aquest sentit, la major inversió directa serà la segona fase de la casa Bastinos, amb 739.000 euros per revestir i adequar l’interior de l’equipament que ha d’acollir les entitats locals. La segona fase del Complex Esportiu tindrà una inversió de 652.745 euros per començar la zona d’aigua, el gimnàs i l’àrea de fitness, un bar, una sala polivalent i els vestidors. Per altra banda, la Generalitat aportarà més d’un milió d’euros per finançar les inversions a Sant Fost, i la Diputació de Barcelona 260.000 euros més. El municipi prepararà també el projecte per presentar-se a la convocatòria de la Llei de Barris, que vol millorar el nucli urbà de la vila.

Edicions locals