Curs de cuina gòtica per a adolescents a L'Ateneu

L'Ateneu de Sant Fost oferirà al públic adolescent un curs, impartit en dos dies, d'iniciació a la cuina en què la segona jornada serà de temàtica gòtica i relacionada amb la pel·lícula 'Crepúsculo', basada en les novel·les escrites per Stephenie Meyer.

Cultura

A càrrec de Montse Tàpia, dissabte, d’11 a 13 h, els joves aprendran a cuinar una truita de cigrons i cansalada, paperines de butifarra negra i tàrtar de bacallà amb oli de pebrots. Pel que fa al taller del 23 de gener, els assistents elaboraran tomàquets banyats amb xocolata (cors de vampirs), xarrup de tomàquet, que es podria relacionar amb la sang; canapès amb forma d’os i galetes en forma de taüt. “No és un curs perquè els adolescents mirin, sinó perquè elaborin”, explica la conductora del taller. Tàpia imparteix classes a Can Butjosa i als IES de Mollet, entre altres centres. Les seves receptes es poden consultar a www.montsecuines.com.
Les incripcions als cursos d’informàtica i als d’anglès de L’Ateneu ja estan obertes, així com també al taller de Carnaval.

Edicions locals