Gent per Sant Fost es constitueix com a partit polític

La formació local Gent per Sant Fost (GSF), nascuda per a les eleccions municipals de 2007, s'ha constituït com a partit polític, amb Montserrat Armengol, cap de llista de la candidatura, al capdavant.

Política

La junta de direcció està formada per 19 membres i s’ha organitzat en vocalies per diferents àmbits. La número dos de la llista, Lucía Arévalo, ostenta la vicepresidència i la vocalia d’Informació i Comunicació, i la Secretaria General del partit, va a càrrec de Toni Torres.
La presidenta del partit apunta que “la vinculació de gent nova a la formació ha fet convenient una millor estructuració interna que permeti una millor feina”, diu Armengol. Amb tot, la santfostenca explica que la intenció de constituir-se com a partit polític existia des que es va crear la formació, però “de cara a les eleccions de 2007 no ens va donar temps perquè és un procés llarg”. Per aquest motiu, fins ara, GSF ha estat una agrupació d’electors. La diferència amb un partit és que les agrupacions d’electors són formacions polítiques que s’han de constituir per a cadascuna de les cites electorals a les quals es presenta, amb l’aval d’un seguit de signatures d’electors.
La reconversió de GSF en partit polític demostra, segons Armengol, que “la candidatura no va sorgir per oportunisme i que té una voluntat de continuïtat i una visió de futur”, conclou.

Edicions locals